EMPRESA:
BREU HISTORIA DE LA COMPANYIA:
Foncuina es va fundar l'any 1984 en un xicotet taller de la localitat valenciana de La Font de la Figuera (València).

En 1992, la producció es trasllada a la localitat veïna Caudete a una fàbrica de 3500m2, on l'empresa experimenta un gran creixement com a consequència de la gran acceptació dels seus productes.

Des de 2007 com a consequència de la grandaria de la companyia es construeixen les noves instalacions en La Font de la Figuera, on contem amb els mitjans més moderns i innovadors del mercat per a la fabricació de mobles.

Misió:
La nostra misió es oferir un producte de diseny, innovador, de utilitat per als nostres clients i amb la garantia del producte made in Spain.

Oferir la major quantitat de acabats per als nostres productes així com els acabats mes innovadors del mercat.

VISIÓ:
La visió de Foncuina es la de conseguir ser una empresa lider en el sector de la fabricació de taules i cadires de tot tipus, així com la consolidació als mercats internacionals que ens permet expandir el nostre negoci.VISIÓ:
Orientació al client: Els nostres esforços es centren a descobrir i satisfer de la manera més eficient i adequada les necesitats dels nostres clients.

Orientació a la qualitat: Tractem de realitzar tots els nostres productes amb la millor qualitat.
Compromesos amb el medi ambient: Contem amb tots els certificats de reciclatge de productes nocius.

Sostenibilitat: Desarrollem el nostre negoci en un horitzó estratègic que trascendeix dels interesos econòmics inmediats.

Responsabilitat social: Totes les nostres instalacions estàn adaptades per a discapacitats ja que complim la normativa sobre accesibilitat.
©2014·PUREdesignsbyKuyDiseñ
Tots els drets reservats · Avís legal · Contactar · Websiteby